Exhibition Design Layout


How we decided the exhibition layout  is trace by the orbit of the spacecraft.

It base on the route of Apollo 11 circled around the space.

Adding curve  partition also makes the entrance  mysteries atmosphere. The visitor cannot see through whole exhibition by the entrance.

We research on some architecture design before the finally layout came out.

This is the shape of British Museum Room 35’s entrance. Its the feeling we want to present.

In the middle part of the partition, we want to make the wall like the moon surface, just like the picture above.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s